Το winbank wallet App είναι ο νέος, γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας σε φυσικά καταστήματα, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μετρητά ή κάρτα μαζί σας.

Οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται ανέπαφα, μέσω οποιασδήποτε χρεωστικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, Visa ή MasterCard, με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Κατεβάστε την εφαρμογή winbank wallet App:

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή winbank wallet App χρειάζεται να είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς και να έχετε γραφτεί στην υπηρεσία winbank web banking.

Πώς λειτουργεί το winbank wallet;

Το winbank wallet είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που λειτουργεί ανεξάρτητα από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του χρήστη.

Πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας απλά και γρήγορα:

Ο έμπορος εισάγει το ποσό πληρωμής στο POS με το σήμα Contactless 

Ενεργοποιείτε την επιλογή NFC  στο κινητό σας, και αφού ανοίξετε την εφαρμογή, εισάγετε το mPIN που έχετε επιλέξει

Τοποθετείτε τη συσκευή σας στο POS, ακίνητη, με την οθόνη της στραμμένη προς το μέρος σας

Μέσα στα επόμενα 3-4 δευτερόλεπτα ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος και εμφανίζεται ένδειξη με το αποτέλεσμα της πληρωμής στην οθόνη του POS και στο κινητό σας

Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε! O έμπορος σας παραδίδει το απόκομμα της συναλλαγής που εκδίδεται από το POS

Με το winbank wallet:

Εγγράφετε οποιαδήποτε Χρεωστική Κάρτα (Visa ή MasterCard) (και περισσότερες από μία) της Τράπεζας Πειραιώς αποκλειστικά μέσω του winbank mobile banking το οποίο διατίθεται δωρεάν από το Google Play store.

Παρακολουθείτε, σε πραγματικό χρόνο, τόσο το διαθέσιμο υπόλοιπο των χρεωστικών του καρτών όσο και το αποτέλεσμα των πληρωμών που έχει πραγματοποιήσει με το ψηφιακό πορτοφόλι.

Πού μπορώ να πληρώσω με το winbank wallet App;

Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με το winbank wallet στα μηχανήματα αποδοχής ανέπαφων πληρωμών με το σήμα παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις δέχονται ανέπαφες πληρωμές.

Τι χρειάζομαι για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το winbank wallet;

Για να μπορείτε να κάνετε χρήση του winbank wallet, πρέπει να διαθέτετε:

Χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς (ή να εκδώσετε νέα αν δεν έχετε)

Android Smartphone με ύπαρξη NFC κυκλώματος 

Λογισμικό Android 4.4.2 και μεταγενέστερο – όχι «σπασμένο» (rooted). Την εφαρμογή winbank wallet την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας από το Google Play store

Την εφαρμογή winbank mobile banking μέσω του οποίου συνδέετε την χρεωστική σας κάρτα με το πορτοφόλι

Πηγή

Συντάκτης

13/05/2016 12:05