Υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις, που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, χορηγείται στον χρήστη το αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας και των περιεχομένων της. Ο χρήστης υποχρεώνεται να τηρεί τους κανονισμούς που αφορούν τα πνευματικά και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και να αποφεύγει οποιαδήποτε ενέργεια, μέσω της οποίας σκοπείται η τροποποίηση, αναπαραγωγή, δημόσια παρουσίαση ή χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό.

Επιτρέπεται η χρήση του υλικού με μη κερδοσκοπικό σκοπό με μόνη υποχρέωση την αναφορά της πηγής προέλευσης, είτε της ιστοσελίδας είτε του ιστότοπου, εκτός υλικού προερχόμενο από τρίτους στους οποίους πρέπει να απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος.

Ο σχεδιασμός και τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών και εικόνων αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Ο παρόν δικτυακός ιστότοπος εμπεριέχει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους (links), δημιουργίας τρίτων ιδιωτών, εταιρειών ή οργανισμών. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών, για παραπάνω πληροφορίες. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα, την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών ιστότοπων που διασυνδέονται με τον παρών ιστότοπο μέσω συνδέσμων.